DOLPHIN PRO X2

Dolphin PRO X2 dizajniran je za čišćenje bazena do maksimalne duljine 25 metara.
Dolphin Pro X2 opremljen je sustavom za samoregulaciju usisne snage koji mu omogućuje redovito funkcioniranje čak i kada se razina začepljenja filtra povećava i na taj način štedi do 32% energije.

Šifra / SKU: MAY-200-0055 Kategorije: , ,

 3,309.00

Dostupno uz narudžbu

Svi proizvodi tvrtke Maytronics pokazali su se najpouzdanijima na tržištu i udovoljavaju najvišim standardima učinkovitosti. Zapravo je svaki model pažljivo testiran prije nego što se plasira na tržište obavljanje postupka nekoliko tjedana u stvarnim uvjetima uporabe.

Dolphin PRO X2 dizajniran je za čišćenje bazena do maksimalne duljine 25 metara.

Dolphin Pro X2 opremljen je sustavom za samoregulaciju usisne snage koji mu omogućuje redovito funkcioniranje čak i kada se razina začepljenja filtra povećava i na taj način štedi do 32% energije.

Maytronics Dolphin Pro X2 opremljen je kombiniranim četkama (PVC + Wonder) koje omogućuju veće prianjanje kada se robot penje po zidu.

Novi Dolphin Pro X2 opremljen je digitalnim transformatorom koji čuva električne krugove u slučaju pada napona i koji uz pomoć daljinskog upravljača neovisno upravlja robotom.

Dolphin Pro X2 dizajniran je za velike privatne i javne bazene s većim brojem kupača. Zapravo su sve komponente ojačane za izvanrednu pouzdanost i u teškom okruženju bazena.

Dolphin Pro X2 Digital pogodan je za čišćenje bazena različitih visina i sa stepenicama. Profesionalno čisti dno, kutove, stepenice, zidove i vodenu liniju vašeg bazena.

Prijenos pokreta s nazubljenim remenima visokog otpora, os valjka četke od nehrđajućeg čelika i motor indukcijske pumpe bez karbona samo su neki od primjera visoke kvalitete.

Novi model ima ciklus čišćenja koji se može programirati na 4-6 ili 8 sati putem prikladnog daljinskog upravljača.

Dolphin Pro X2 opremljen je jednostavnim daljinskim upravljačem pomoću kojeg podešavate različite programe dizajnirane za prilagođavanje uređaja precizno veličini i obliku bazena, za uspostavljanje trajanja ciklusa ili za promjenu funkcije tipa penjanje na zidove. Zahvaljujući daljinskom upravljaču, robota možete usmjeriti tamo gdje je veća potreba za čišćenjem.

Daljinski upravljač omogućuje vam uporabu robota na 2 načina:

  1. Automatski način rada: Svi parametri čišćenja mogu se promijeniti
  2. Ručni način rada: Smjer robota može se upravljati ručno.

Rad robota u automatskom načinu rada:

Daljinskim upravljačem robot se može podesiti da izvrši različite ciklusa čišćenja. Moguće je postaviti trajanje ciklusa (4 – 6 – 8 h), odgoditi početak ciklusa čišćenja (odmah – sat vremena kasnije – dva sata kasnije).

Također je moguće odabrati različite načine čišćenja: standardno / zadano (čišćenje dna i zidova); Ultra-Clean (veća snaga usisavanja, što posljedično usporava brzinu robota – čišćenje samo dna i uglova); Čišćenje samo vodene linija; slobodno kretanje.

Rad robota u ručnom načinu rada:

Pritiskom na tipku za uključivanje / isključivanje na daljinskom upravljaču, robot se pokreće u ručnom načinu rada, što znači da ćete ga vi voditi unutar bazena. Za ručno upravljanje smjerom robota potrebno je koristiti strelice za upravljanje. Za izlazak iz načina ručnog upravljanja, potrebno je pritisnuti tipku za odabir načina ručno / automatsko.

Dolphin Pro X2 je inovativan čistač, s navigacijskim sustavom kojim upravlja žiroskop, koji vam omogućuje da održavate pravocrtnu putanju čak i kada su na dnu bazena bilo kakve prepreke. Ostale tehnologije su: automatsko gašenje na kraju ciklusa, preokret robota kada je u dodiru s preprekama te mogućnost podešavanja kašnjenja pokretanja robota. Ciklus čišćenja izuzetno je učinkovit i zbog jake usisne snage i zbog činjenice da ima 2 motora.

Novi Pro X2 opremljen je i inteligentnim softverom, koji se sastoji od samodijagnosticiranja bazena, što omogućava optimizaciju vremena čišćenja bazena. Pomoću dijagnostičkog skenera moguće je pročitati sve što je učitano u memoriji mikroračunala. U novom modelu, senzori koji otkrivaju zidove (zidni detektor), zajedno s novim softverom za skeniranje omogućuju robotu otkrivanje i pamćenje perimetra i oblika bazena, identificirajući najbrži put za njegovo čišćenje.

Instalirana tehnologija senzora zraka omogućuje zaustavljanje rada robota kad izlazi iz vode. Radi automatski bez ikakvog nadzora, s automatskim isključivanjem na kraju ciklusa. Veliki protok vode (18 mc / h) omogućuje daljnje poboljšanje filtracije bazena.

Prednosti:

1. Visok stupanj četkanja dna, uglova, zidova, stepenica i vodene linije
2. Samodijagnosticiranje dimenzija i prepreka bazena i na taj način optimiziranje učinkovitosti ciklusa čišćenja.
3. Eko-snaga (+ 25): Maksimalno povećava usisnu silu (do 25) samo u slučaju potrebe, minimizirajući potrošnju.
4. Inteligentni samoregulirajući softver s Wall Detector tehnologijom koji osigurava automatizirano pokrivanje svih vrsta i oblika bazena (uključujući bazene s pristupom plaže). Tehnologija otkrivanja zidova omogućava vam precizno prepoznavanje zidova.
5. Temeljito čišćenje vodovodne linije:
Zahvaljujući četkanju vodene linije, robot uspijeva ukloniti masni sloj i izbjegava stvaranje crne linije.
6. Eko-kompatibilan: Redovita uporaba robota u bazenu omogućava manju upotrebu kemikalija.
7. Plutajući kabel s tehnologijom okretnog sustava:
(Okretni sustav – patent koji omogućava da se plutajući kabel ne zapetlja). Okretač je plastična komponenta koja je napravljena postupkom modeliranja visoke preciznosti i opremljena je komponentama dizajniranim na određeni način za prijenos stalne i pravilne struje i signala na robota. Otporna struktura okretnog elementa sprečava da se električni kabel ne zaplete prilikom pomicanja robota oko bazena. Okretanje omogućava jednostavno održavanje kabela, osiguravajući duži život robota.
8. Novi digitalni transformator:
Automatski podešava napon upravljačke jedinice i čuva u slučaju pada napona, omogućava i uštedu potrošnje električne energije.
9. Pojednostavljenje dijagnoze mogućih grešaka:
Ova novost omogućava brzo i precizno dijagnosticiranje bilo kakvih grešaka. Zahvaljujući posebnoj dijagnostičkoj olovci, moguće je brzo i ispravno odrediti izvor greške (rad koji izvodi servisni centar Maytronics )
10. Sustav filtracija (1 vrećica od 70 mikrona + 1 vrećica od 50 mikrona):
Robot temeljito čisti bazen u svim uvjetima. Zahvaljujući filter vrećici, prljavština i nečistoće se učinkovito zadržavaju. Njegov visoki kapacitet filtracije (50 i 70 mikrona; ovisno o vrećici koju stavite) omogućuje mu usisavanje svih vrsta otpada. Samo isperite vrećicu za prikupljanje nečistoća čistom vodom ili direktno u perilici rublja kako je naznačeno na naljepnici koja je ušivena na vrećici.

Sigurnost

  • Priznata pouzdanost, proizvedena od strane voditelja Maytronics-a u bazenskim robotima
  • Jednostavno i brzo održavanje i popravke

 

Max dužina bazena:  25 metara

Trajanje ciklusa:         4, 6 ili 8 sati  (ovisno o odabranom programu)

Ciklus čišćenja:           dno, zidovi, stepenice i vodena linija

Duljina kabela:           30 m okretni kabel – kabel za sprečavanje zapleta. Dok se vaš Dolphin kreće oko bazena, okretni uređaj osigurava da kabel ostane slobodan i čist, omogućavajući potpunu pokrivenost bazena.

Četke:                           PVC četke pogodne za sve vrste premaza i bazena + WONDER četke

Filtracija:                      Filtracijska vrećica od 50 i od 70 mikrona

Transformator:           Automatski digitalni transformator

Daljinski upravljač:    da

Kolica uključena:        da

Težina:                          13 kg

Garancija:                     2 godine

DANI NAJNIŽIH CIJENA IKADA
ISKORISTITE PRILIKU I OSTVARITE VELIKE UŠTEDE

VRIJEDI DO ISTEKA ZALIHA

Ako bilo gdje naiđete na nižu cijenu robota za određeni model ostvarujete dodatnih 5% popusta!!!

Scroll to Top