Ukratko
O nama

Pool Expert je dinamična i inovativna tvrtka, smještena u Istri. Čini je uspješan tim stručnjaka koji ima više od 20 godina iskustva u bazenskoj industriji. Cilj nam je omogućiti kupcima da što lakše pronađu željeni proizvod, detaljne informacije, slike i specifikacije a pritom i nižu cijenu nego u ostalim trgovinama. Kupovina se svodi na nekoliko jednostavnih koraka – odaberite željeni proizvod, način plaćanja i dočekate proizvod na kućnu adresu. Na taj način uštedit ćete vrijeme i energiju koju bi inače utrošili na obilazak klasičnih trgovina.

Ovlaštena smo internet trgovina za glavnog distributera Hrvatsku i Sloveniju 

PROIZVODI I
PODRŠKA

Osim navedenih artikala na webu, možemo se pohvaliti cjelokupnom, visoko kvalitetnom bazenskom opremom najrenomiranijih svjetskih proizvođača. Slobodno nas kontaktirajte! Naš tim stručnjaka pružiti će Vam podršku i odgovoriti na sve Vaše upite i pitanja putem telefona i/ili e-maila od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati.

Pool Expert je autorizirani prodavatelj Maytronics robota za Hrvatsku i Sloveniju (Certifikat izdaje izravno matična Izraelska kompanija Maytronics Ltd) te je jedini ovlašteni online prodavatelj na teritoriju Republike Hrvatske.

Dugogodišnji smo poslovni partner tvrtke Wellis , poznatog svjetskog proizvođača hidromasažnih bazena i swim spa bazena. Svi Wellis proizvodi su proizvedeni u Europi, točnije u Mađarskoj i prepoznatljivi su po visokoj kvaliteti te povoljnoj cijeni. 

Nudimo besplatne savjete pri odabiru modela koji će u potpunosti zadovoljiti Vaše potrebe. Oslonite se na nas i prepustite se užitku.

Scroll to Top