O nama

Ukratko
O nama

Pool Expert je dinamična i inovativna tvrtka, smještena u Istri. Čini je uspješan tim stručnjaka koji ima više od 20 godina iskustva u bazenskoj industriji. Cilj nam je omogućiti kupcima da što lakše pronađu željeni proizvod, detaljne informacije, slike i specifikacije a pritom i nižu cijenu nego u ostalim trgovinama. Kupovina se svodi na nekoliko jednostavnih koraka – odaberite željeni proizvod, način plaćanja i dočekate proizvod na kućnu adresu. Na taj način uštedit ćete vrijeme i energiju koju bi inače utrošili na obilazak klasičnih trgovina.

PROIZVODI I
PODRŠKA

Osim navedenih artikala na webu, možemo se pohvaliti cjelokupnom, visoko kvalitetnom bazenskom opremom najrenomiranijih svjetskih proizvođača. Slobodno nas kontaktirajte! Naš tim stručnjaka pružiti će Vam podršku i odgovoriti na sve Vaše upite i pitanja putem telefona i/ili e-maila od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati.

Pool Expert je autorizirani prodavatelj Maytronics robota za Hrvatsku (Certifikat izdaje izravno matična Izraelska kompanija Maytronics Ltd) te je jedini ovlašteni online prodavatelj na teritoriju Republike Hrvatske.

Dugogodišnji smo poslovni partner tvrtke Wellis , poznatog svjetskog proizvođača hidromasažnih bazena i swim spa bazena. Svi Wellis proizvodi su proizvedeni u Europi, točnije u Mađarskoj i prepoznatljivi su po visokoj kvaliteti te povoljnoj cijeni. 

Nudimo besplatne savjete pri odabiru modela koji će u potpunosti zadovoljiti Vaše potrebe. Oslonite se na nas i prepustite se užitku.