DOLPHIN W20

Automatski robot za čišćenje, posebno dizajniran za čišćenje bazena ili ukrasnih fontana smanjenih dubina ( do minimalno 20 cm )
Robot prikladan za upotpunjavanje niza tradicionalnih sredstava za čišćenje koja ne mogu raditi u područjima s tako niskim vodostajem.

– Pogodan za bazene duljine do 15 m
– Idealan za bazene s dubinom između 20 cm i 5 m.

Šifra / SKU: MAY-200-0178 Kategorije: , ,

 1,954.21

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Svi proizvodi tvrtke Maytronics pokazali su se najpouzdanijima na tržištu i udovoljavaju najvišim standardima učinkovitosti. Zapravo je svaki model pažljivo testiran prije nego što se plasira na tržište obavljanje postupka nekoliko tjedana u stvarnim uvjetima uporabe.

Maytronics Dolphin W20 jedini je profesionalni robot za čišćenje, dizajniran za čišćenje osim bazena klasične dubine čak i za bazene s minimalnom dubinom od  20 centimetara.  Robot prikladan za upotpunjavanje niza tradicionalnih sredstava za čišćenje koja ne mogu raditi u područjima s tako niskim vodostajem.

– Pogodan za bazene duljine do 15 m

– Idealan za bazene s dubinom između 20 cm i 5 m.

Idealan je model robota za čišćenje dna i prvih 40 cm zidova tradicionalnih bazena, malih plaža, fontana, bazena minimalne dubine …

Novi Dolphin W20 opremljen je i inteligentnim softverom, koji se sastoji od samodijagnosticiranja bazena, što omogućava optimizaciju vremena čišćenja bazena. Pomoću dijagnostičkog skenera moguće je pročitati sve što je učitano u memoriji mikroračunala. U novom modelu, senzori koji otkrivaju zidove (zidni detektor), zajedno s novim softverom za skeniranje omogućuju robotu otkrivanje i pamćenje perimetra i oblika bazena, identificirajući najbrži put za njegovo čišćenje.

Dolphin W20 opremljen je jednostavnim daljinskim upravljačem pomoću kojeg podešavate različite programe dizajnirane za prilagođavanje uređaja precizno veličini i obliku bazena te za uspostavljanje trajanja ciklusa. Zahvaljujući daljinskom upravljaču, robota možete usmjeriti tamo gdje je veća potreba za čišćenjem.

Daljinski upravljač omogućuje vam uporabu robota na 2 načina:

 1. Automatski način rada: Svi parametri čišćenja mogu se promijeniti
 2. Ručni način rada: Smjer robota može se upravljati ručno.

Rad robota u automatskom načinu rada:

Daljinskim upravljačem robot se može podesiti da izvrši različite ciklusa čišćenja. Moguće je postaviti trajanje ciklusa (1 ili 3 h).

Rad robota u ručnom načinu rada:

Pritiskom na tipku za uključivanje / isključivanje na daljinskom upravljaču, robot se pokreće u ručnom načinu rada, što znači da ćete ga vi voditi unutar bazena. Za ručno upravljanje smjerom robota potrebno je koristiti strelice za upravljanje. Za izlazak iz načina ručnog upravljanja, potrebno je pritisnuti tipku za odabir načina ručno / automatsko.

Prednosti:

 1. Također je pogodno za bazene male dubine (od 20 cm pa naviše)
 2. Samodijagnosticiranje dimenzija i prepreka bazena i na taj način optimiziranje učinkovitosti ciklusa čišćenja.
 3. Eko-snaga (+ 25): Maksimalno povećava usisnu silu (do 25) samo u slučaju potrebe, minimizirajući potrošnju.
 4. Inteligentni samoregulirajući softver s Wall Detector tehnologijom koji osigurava automatizirano pokrivanje svih vrsta i oblika bazena (uključujući bazene s pristupom plaže). Tehnologija otkrivanja zidova omogućava vam precizno prepoznavanje zidova.
 5. Novi digitalni transformator:

Automatski podešava napon upravljačke jedinice i čuva u slučaju pada napona, omogućava i uštedu potrošnje električne energije.

 1. Eko-kompatibilan: Redovita uporaba robota u bazenu omogućava manju upotrebu kemikalija.
 1. Brzo vađenje:
  Zahvaljujući ručici koja se nalazi na vrhu robota, može se lako i sigurno izvaditi iz vode.
 1. Plutajući kabel s tehnologijom okretnog sustava:
  (Okretni sustav – patent koji omogućava da se plutajući kabel ne zapetlja). Okretač je plastična komponenta koja je napravljena postupkom modeliranja visoke preciznosti i opremljena je komponentama dizajniranim na određeni način za prijenos stalne i pravilne struje i signala na robota. Otporna struktura okretnog elementa sprečava da se električni kabel ne zaplete prilikom pomicanja robota oko bazena. Okretanje omogućava jednostavno održavanje kabela, osiguravajući duži život robota.
 1. Sustav filtracija (1 vrećica od 70 mikrona):
  Robot temeljito čisti bazen u svim uvjetima. Zahvaljujući filter vrećici, prljavština i nečistoće se učinkovito zadržavaju. Njegov visoki kapacitet filtracije (70 mikrona) omogućuje mu usisavanje svih vrsta otpada. Samo isperite vrećicu za prikupljanje nečistoća čistom vodom ili direktno u perilici rublja kako je naznačeno na naljepnici koja je ušivena na vrećici.
 1. Navigacijski žiroskop:
  Navigacija je upravljana od strane žiroskopa, koji vam omogućuje održavanje ravnog puta čak i kada je preusmjeren bilo kojim preprekama na dnu bazena.
 1. Dvostruki vučni motor:
  Ciklus čišćenja izuzetno je učinkovit i za snagu usisavanja i za vuču.
 2. Pojednostavljenje dijagnoze mogućih grešaka:
  Ova novost omogućava brzo i precizno dijagnosticiranje bilo kakvih grešaka. Zahvaljujući posebnoj dijagnostičkoj olovci, moguće je brzo i ispravno odrediti izvor greške (rad koji izvodi servisni centar Maytronics )

Sigurnost

 • Priznata pouzdanost, proizvedena od strane voditelja Maytronics-a u bazenskim robotima
 • Jednostavno i brzo održavanje i popravke

Max dužina bazena:  15 metara

Trajanje ciklusa:         1 ili 3 sata  (ovisno o odabranom programu)

Ciklus čišćenja:           dno

Duljina kabela:           24 m okretni kabel – kabel za sprečavanje zapleta. Dok se vaš Dolphin kreće oko bazena, okretni uređaj osigurava da kabel ostane slobodan i čist, omogućavajući potpunu pokrivenost bazena.

Četke:                           PVC četke pogodne za sve vrste premaza i bazena

Filtracija:                      Filtracijska vrećica od 70 mikrona

Transformator:           Automatski digitalni transformator

Daljinski upravljač:    da

Kolica uključena:        da

Težina:                          11 kg

Garancija:                     2 godine

DANI NAJNIŽIH CIJENA IKADA
ISKORISTITE PRILIKU I OSTVARITE VELIKE UŠTEDE

VRIJEDI DO ISTEKA ZALIHA

Ako bilo gdje naiđete na nižu cijenu robota za određeni model ostvarujete dodatnih 5% popusta!!!

Scroll to Top