DOLPHIN SF 60 CB

Dolphin SF60 Digital dio je Pool Expert top proizvoda
Čistači SF linije opremljeni su novim tehnologijama koje poboljšavaju njihove performanse, uzimajući u obzir i uštedu energije.

Šifra / SKU: MAY-200-0217 Kategorije: , ,

 1,368.00

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Svi proizvodi tvrtke Maytronics pokazali su se najpouzdanijima na tržištu i udovoljavaju najvišim standardima učinkovitosti. Zapravo je svaki model pažljivo testiran prije nego što se plasira na tržište obavljanje postupka nekoliko tjedana u stvarnim uvjetima uporabe.

Dolphin SF60 Digital dizajniran je za čišćenje podzemnih i nadzemnih bazena do maksimalne duljine 15 metara.

Dolphin SF60 Digital dio je programa MyDolphin APP.

Putem web stranice https://mydolphin-app.com/index-it.html možete preuzeti aplikaciju i daljinski upravljati svojim čistačem pomoću pametnog telefona ili tableta. Veza između uređaja za čišćenje i mobilnog uređaja odvija se putem Bluetooth tehnologije.

Dolphin SF60 Digital dio je Maytronic top proizvoda

Čistači SF linije opremljeni su novim tehnologijama koje poboljšavaju njihove performanse, uzimajući u obzir i uštedu energije.

Dolphin SF 60 Digital opremljen je samoregulirajućim sustavom usisne snage koji mu omogućuje redovito funkcioniranje čak i kada se razina začepljenja filtera poveća i posljedično štedi do 32% energije.

Novi Dolphin SF60 Digital opremljen je naprednim Inteligentnim softverom koji se sastoji od samodijagnosticiranja bazena koji omogućava optimizaciju vremena čišćenja spremnika.

Zahvaljujući patentiranom naprednom softveru za skeniranje “CleverClean”, robot Dolphin SF60 preciznije otkriva i pamti obod i oblik bazena, identificirajući najbrži put za njegovo čišćenje, optimizirajući vrijeme i potrošnju.

Serija Maytronics Dolphin SF opremljena je sustavom filtracije s izmjenjivim spremnikom s vrha robota.

Maytronics Dolphin SF 60 Digital opremljen je sa 2 seta filtarskih uložaka: 1 set s ultra finom gradacijom s visokom moći zadržavanja najfinijih prašaka (50 mikrona) i 1 set s grubom gradacijom, koji se koristi kad je voda vrlo prljava (100 mikrona), a zatim završite sa čišćenjem s ultra finim filtracijskim ulošcima.

Ova inovativna tehnologija omogućava uklanjanje filtera brzo i jednostavno. Čišćenje uložaka bit će mnogo lakše, zapravo je dovoljno isprati ih tekućom vodom.

Prednosti:

 1. Visok stupanj četkanja dna, uglova, zidova i vodene linije zahvaljujući 3. aktivnoj četkici.
 2. Napredni dijagnostički softver Clever Clean
 3. Eko-snaga (+ 25-30%): Maksimalno povećava usisnu silu (do 25-30% više) samo u slučaju potrebe, minimizirajući potrošnju.
 4. Inteligentni samoregulirajući softver s Wall Detector tehnologijom koji osigurava automatizirano pokrivanje svih vrsta i oblika bazena (uključujući bazene s pristupom plaže). Tehnologija otkrivanja zidova omogućava vam precizno prepoznavanje zidova.
 5. Eko-kompatibilno: Redovita uporaba robota koji čisti bazene omogućava manju upotrebu kemikalija.
 6. Novi digitalni transformator:

Električni napon prilagođava se automatski, čuvajući motor i upravljačku jedinicu, u slučaju pada napona, kao i uštedu električne energije.

 1. Plutajući kabel s tehnologijom okretnog sustava:

(Okretni sustav – patent koji omogućava da se plutajući kabel ne zapetlja). Okretač je plastična komponenta koja je napravljena postupkom modeliranja visoke preciznosti i opremljena je komponentama dizajniranim na određeni način za prijenos stalne i pravilne struje i signala na robota. Otporna struktura okretnog elementa sprečava da se električni kabel ne zaplete prilikom pomicanja robota oko bazena. Okretanje omogućava jednostavno održavanje kabela, osiguravajući duži život robota.

 1. Visoko učinkovit sustav filtracije:

Robot temeljito čisti bazen zahvaljujući dvostrukom kompletu filtrirnih uložaka. Paket se sastoji od 1 seta ultra finih filtera (50 Micron Gradacija) i 1 kompleta finih filtera (100 Micron Gradacija)

 1. Jednostavno čišćenje filtrirnih uložaka:

Sustav filtriranja uložaka koji se može ukloniti s vrha robota. Pomoću jednostavnog ” Klika ” možete skinuti i očistiti filtere pod tekućom vodom.

 1. Veliki nepovratni ventili:

Kako bi se spriječilo da prljavština ne ispadne iz filtera na kraju ciklusa, ugrađena su 2 velika nepovratna ventila. Nepovratni ventili također favoriziraju brzo pražnjenje vode iz robota, nakon što se izvadi iz spremnika.

 1. Tehnologija senzor zraka:

Ova tehnologija omogućuje robotu da se zaustavi autonomno kad izađe iz vode. Ova tehnologija čini robota kompatibilnim s bazenima s plažom.

 1. Navigacijski žiroskop:

Navigacija je kontrolirana od strane žiroskopa koji vam omogućuje održavanje ravnog puta čak i kada je taj put preusmjeren preprekama na dnu bazena.

 1. Aktivna dodatna četka:

Središnja četka trostrukog djelovanja omogućava visoki stupanj četkanja obloge bazena. Treća četka se okreće dvostrukom brzinom, u usporedbi s dvije matične četke omogućujući temeljito čišćenje, uklanjanje bakterija i algi.

 1. Pojednostavljenje dijagnoze mogućih grešaka:

Ova novost omogućava brzo i precizno dijagnosticiranje uzroka grešaka. U stvari, zahvaljujući posebnoj dijagnostičkoj olovci, moguće je brzo i ispravno odrediti izvor greške. (Preuzimanje podataka upravljačke jedinice putem računala)

 1. Pojednostavljenje postupka promjene četke:

Postupak zamjene četke pojednostavljen je kod Dolhpin SF robota. Zapravo je dovoljno pritisnuti bočno kućište, u visini valjka, da ga izvučete. Više nije potrebno rastavljati robota da biste promijenili četke.

 1. Tjedni raspored vremena:

Maytronics Dolphin SF60 Digital opremljen je funkcijom tjednog tajmera koja vam omogućuje programiranje rada robota u zadanim danima. Zahvaljujući gumbu smještenom u transformatoru, mogu se postaviti sljedeći programi automatskog čišćenja:

LED 1 – Robot će svaki dan (7 puta tjedno) automatski obavljati čitav ciklus čišćenja

LED 2 – Robot će automatski izvršavati cijeli ciklus čišćenja svaka 2 dana

LED 3 – Robot automatski izvršava čitav ciklus čišćenja svaka 3 dana

 1. Pametna tehnologija:

Maytronics Dolphin SF60 Digital dizajniran je tako da se integrira s bilo kojim drugim trenutnim i budućim funkcijama. (Kao opcija može se integrirati s daljinskim upravljačem)

 1. Dvostruki vučni motor:

Ciklus čišćenja izuzetno je učinkovit i za snagu usisavanja i za vuču.

Sigurnost

 • Priznata pouzdanost, proizvedena od strane voditelja Maytronics-a u bazenskim robotima
 • Jednostavno i brzo održavanje i popravke

 Max dužina bazena:  15 metara
Trajanje ciklusa:         2,5 sata
Ciklus čišćenja:          dno, zidovi i vodena linija
Duljina kabela:           18 m okretni kabel – kabel za sprečavanje zapleta. Dok se vaš Dolphin kreće oko bazena, okretni uređaj osigurava da kabel ostane slobodan i čist, omogućavajući potpunu pokrivenost bazena.
Četke:                           kombinirane + aktivne četke pogodne za sve vrste premaza i bazena;
Filtracija:                      50 mikrona (ultra fina) i 100 mikrona (fina)
Transformator:           višenamjenski digitalni transformator
Daljinski upravljač:    da (opcionalno)
Kolica uključena:        da
Težina:                          11 kg
Garancija:                     2 godine

DANI NAJNIŽIH CIJENA IKADA
ISKORISTITE PRILIKU I OSTVARITE VELIKE UŠTEDE

VRIJEDI DO ISTEKA ZALIHA

Ako bilo gdje naiđete na nižu cijenu robota za određeni model ostvarujete dodatnih 5% popusta!!!

Scroll to Top