DOLPHIN M600 (ZENIT 60)

Potpuno novi čistač bazena Maytronics Dolphin Zenit 60 brigu o Vašem bazenu čini super laganom održavajući ga čistim i spremnim za zabavu, uz minimalni napor i gnjavažu. Novi dizajn omogućuje maksimalne performanse čišćenja, prikladno rukovanje i jednostavan rad bez potrebe za intervencijom.

Šifra / SKU: PSL-200-0310-1-1-1 Kategorije: , ,

 1,767.00

Dostupno uz narudžbu

MAKSIMALNE PERFORMANSE ČIŠĆENJA UZ MINIMALAN NAPOR
Potpuno novi čistač bazena Maytronics Dolphin Zenit 60 brigu o Vašem bazenu čini super laganom održavajući ga čistim i spremnim za zabavu, uz minimalni napor i gnjavažu.

Novi dizajn omogućuje maksimalne performanse čišćenja, prikladno rukovanje i jednostavan rad bez potrebe za intervencijom. Putem MyDolphin aplikacije možete se povezati s čistačem i tako uvijek imati kontrolu u svojim rukama, gdje god se nalazili.

Sadrži najbolje od tehnologije iz Z serije: PowerStream sustav mobilnosti, u kombinaciji s Dynamic dualdrive motorom, višesmjernim izlazom vode i preciznim upravljanjem navigacijom.

Najbolji u liniji Zenit: dinamički motor s dvostrukim pogonom koji uključuje višu razinu usisavanja (+ 25%). Dodatno brtvljenje filtera sprječava povratak sitne prašine u bazen što osigurava bolje performanse.

Savršen bazen s bilo kojeg mjesta i u bilo kojem trenutku zahvaljujući jednostavnoj aplikaciji za pametne telefone. Jednostavno postavljanje programa čišćenja i rada u realnom vremenu s bilo kojeg mjesta, a također i pametne obavijesti te prilagođeni savjeti za održavanje.

Novo napajanje povezano s oblakom pruža robotu povezivost 24/7 koja omogućava napredno daljinsko upravljanje, dinamične usluge i proaktivne obavijesti za korisnika.

Glavne prednosti za krajnjeg korisnika: inteligentna kontrola i interaktivnost. Bilo gdje i bilo kada je moguće kontrolirati programiranje i daljinski rad robota pomoću aplikacije MyDolphin ™.

Ažuriranja softvera
šalju se izravno uređaju na daljinu, kao i prijedlozi i upozorenja za održavanje.

Specifikacije proizvoda

Maks. duljina bazena: Do 15 m

Navigacija i manevriranje:

Dinamični motor s dvostrukim pogonom u kombinaciji sa sustavom pokretljivosti PowerStream, s višesmjernim izlazima vode i preciznom upravljačkom kontrolom

Površine čišćenja
Dno, zidovi i vodena linija

Filtracija
Izuzetno učinkovit filter tijekom cijele godine + indikator punog filtera, s dodatnim brtvljenjem, opcionalnim debljim uloškom i većim kapacitetom filtera

Transformator: 180W IOT s prekidačem ON/OFF
Četke: Dvostruke aktivne četke, rotiraju se 1,5 puta brže od robota
Trajanje ciklusa čišćenja: 1.5, 2, 2.5 sata
Dužina kabela: 18 m
Težina: 11.5 kg
Kolica: Uključena
Jamstvo: 48 mjeseci

DANI NAJNIŽIH CIJENA IKADA
ISKORISTITE PRILIKU I OSTVARITE VELIKE UŠTEDE

VRIJEDI DO ISTEKA ZALIHA

Ako bilo gdje naiđete na nižu cijenu robota za određeni model ostvarujete dodatnih 5% popusta!!!

Scroll to Top