DOLPHIN 3001 CB

Novi Dolphin 3001 opremljen je digitalnim transformatorom koji čuva električne krugove u slučaju pada napona. Pored toga, novi Dolphin  3001 opremljen je i inteligentnim softverom, koji se sastoji od samodijagnostike bazena, što omogućava optimizaciju vremena čišćenja.

Šifra / SKU: MAY-200-0019 Kategorije: , ,

 2,186.00

Nema na zalihi

Svi proizvodi tvrtke Maytronics pokazali su se najpouzdanijima na tržištu i udovoljavaju najvišim standardima učinkovitosti. Zapravo je svaki model pažljivo testiran prije nego što se plasira na tržište obavljanje postupka nekoliko tjedana u stvarnim uvjetima uporabe.

Novi Dolphin 3001 opremljen je digitalnim transformatorom koji čuva električne krugove u slučaju pada napona. Pored toga, novi Dolphin  3001 opremljen je i inteligentnim softverom, koji se sastoji od samodijagnostike bazena, što omogućava optimizaciju vremena čišćenja.

Pomoću dijagnostičkog skenera moguće je pročitati sve što je učitano u memoriji mikroračunala. Sofisticirani upravljački sustav omogućuje mu otkrivanje i pamćenje perimetra i oblika bazena, identificirajući najbrži put za njegovo čišćenje. U novom modelu, senzori koji otkrivaju zidove (zidni detektor), zajedno s novim softverom za skeniranje, omogućuju čistaču da točno otkrije vrstu bazena, odmah postavljajući najefikasniji put za čišćenje dna.

Dolphin 3001 pogodan je za čišćenje bazena različitih visina. Profesionalno čisti uglove, zidove i vodenu liniju vašeg bazena

Dizajniran je za čišćenje podzemnih i nadzemnih bazena do maksimalne duljine 25 metara.

Dolphin 3001 koncentrat je tehnologije

Radi automatski bez ikakvog nadzora, s automatskim isključivanjem na kraju ciklusa. Veliki protok vode (18 mc / h) omogućuje daljnje poboljšanje filtracije bazena, pomažući uklanjanju područja stagnacije vode. Novi model opremljen je i samoregulirajućim sustavom usisne snage koji mu omogućuje redovno funkcioniranje čak i kad se razina začepljenja filtera poveća i posljedično štedi 32% energije! Instalirana tehnologija senzora zraka omogućuje zaustavljanje kad robot izlazi iz vode. Lagan je, jednostavan za upotrebu i održavanje.

Dolphin 3001 je robot za rezidencijalne bazene, modularan i samodijagnostičan, izvrsno dizajniran kako bi vam vratio slobodno vrijeme. Dolphin 3001 vrši logično skeniranje vašeg bazena: samoprogramiran za autonomno čišćenje bazena, zapravo robot pamti prepreke i dimenzije vašeg bazena i kreira svoj optimalan program za maksimiziranje ciklusa čišćenja, smanjujući vrijeme zastoja. Robot ne zahtijeva nikakvu instalaciju

Prednosti:

 1. Visok stupanj četkanja dna, uglova, zidova i vodene linije
 2. Samodijagnosticiranje dimenzija i prepreka bazena i na taj način optimiziranje učinkovitosti ciklusa čišćenja.
 3. Eko-snaga (+ 25): Maksimalno povećava usisnu silu (do 25) samo u slučaju potrebe, minimizirajući potrošnju.
 4. Inteligentni samoregulirajući softver s Wall Detector tehnologijom koji osigurava automatizirano pokrivanje svih vrsta i oblika bazena (uključujući bazene s pristupom plaže). Tehnologija otkrivanja zidova omogućava vam precizno prepoznavanje zidova.
 5. Temeljito čišćenje vodovodne linije:

Zahvaljujući četkanju vodene linije, robot uspijeva ukloniti masni sloj i izbjegava stvaranje crne linije.

 1. Eko-kompatibilan: Redovita uporaba robota u bazenu omogućava manju upotrebu kemikalija.
 1. Plutajući kabel s tehnologijom okretnog sustava:

(Okretni sustav – patent koji omogućava da se plutajući kabel ne zapetlja). Okretač je plastična komponenta koja je napravljena postupkom modeliranja visoke preciznosti i opremljena je komponentama dizajniranim na određeni način za prijenos stalne i pravilne struje i signala na robota. Otporna struktura okretnog elementa sprečava da se električni kabel ne zaplete prilikom pomicanja robota oko bazena. Okretanje omogućava jednostavno održavanje kabela, osiguravajući duži život robota.

 1. Novi digitalni transformator:

Automatski podešava napon upravljačke jedinice i čuva u slučaju pada napona, omogućava i uštedu potrošnje električne energije.

 1. Dvostruki sustav filtracije filtra (70 mikrona):

Robot temeljito čisti bazen u svim uvjetima. Zahvaljujući dvostrukom filtru, prljavština i nečistoće se učinkovito zadržavaju. Njegov visoki kapacitet filtracije (70 mikrona) omogućuje mu usisavanje svih vrsta otpada. Samo isperite vrećicu za prikupljanje nečistoća čistom vodom ili direktno u perilici rublja kako je naznačeno na naljepnici koja je ušivena na vrećici.

 1. Pojednostavljenje dijagnoze mogućih grešaka:

Ova novost omogućava brzo i precizno dijagnosticiranje bilo kakvih grešaka. Zahvaljujući posebnoj dijagnostičkoj olovci, moguće je brzo i ispravno odrediti izvor greške (rad koji izvodi servisni centar Maytronics )

 

Sigurnost

 • Priznata pouzdanost, proizvedena od strane voditelja Maytronics-a u bazenskim robotima
 • Jednostavno i brzo održavanje i popravke

 

Max dužina bazena:  25 metara

Trajanje ciklusa:         6 sati 

Ciklus čišćenja:           dno, zidovi i vodena linija

Duljina kabela:           24 m okretni kabel – kabel za sprečavanje zapleta. Dok se vaš Dolphin kreće oko bazena, okretni uređaj osigurava da kabel ostane slobodan i čist, omogućavajući potpunu pokrivenost bazena.

Četke:                           PVC četke pogodne za sve vrste premaza i bazena;

Filtracija:                      Filtracijska vrećica od 70 mikrona

Transformator:           Automatski digitalni transformator

Daljinski upravljač:    ne

Kolica uključena:        da

Težina:                          10 kg

Garancija:                     2 godine

DANI NAJNIŽIH CIJENA IKADA
ISKORISTITE PRILIKU I OSTVARITE VELIKE UŠTEDE

VRIJEDI DO ISTEKA ZALIHA

Ako bilo gdje naiđete na nižu cijenu robota za određeni model ostvarujete dodatnih 5% popusta!!!

Scroll to Top